Ura Visma Tampuurilla

Kasva kanssamme!

Oletko sinä tuleva Tampuurilainen? Hae meille töihin!

Me kehitämme kattavinta ohjelmistoa kiinteistöalan prosessien hoitamiseen sekä laadukkaaseen johtamiseen, nimittäin Tampuuri – kiinteistöliiketoiminnan ohjausjärjestelmää. Meitä tampuurilaisia on tällä hetkellä 95. Me kehitämme, myymme ja koulutamme Tampuuria päivittäin ja toimipaikkamme sijaitsevat Salossa, Helsingissä, Porissa ja Savonlinnassa.

Miksi juuri meille?

Kasvamme tasaiseen tahtiin ja taloustilanne on ollut vakaa yrityksen koko olemassaolon ajan. Vakavarainen työskentely-ympäristö antaa meille rauhan keskittyä ydintekemiseemme, eikä tunnelma kärsi alituisista muutoksista.

Teemme hommia rennossa ilmapiirissä, ja uskomme siihen, että jaettu tieto on paras tieto. Tiimihenki tiellä pitää, eikä kysyvä teknologiaviidakossa eksy.

Emme myöskään niuhota työvälineistä ja etusettimme kattaa mm. lounas-, liikunta-, kulttuuri- sekä työmatkaedun, ja laajennetun sairauskuluvakuutuksen. Onnistumisia juhlimme ja kvartaalittaiset yhteiset tapahtumat rytmittävät mukavasti vuottamme.

Avoimia työpaikkoja

Taloushallinnon assistentti Saloon »

Otamme mieluusti vastaan avoimia hakemuksia!

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tukemaan kasvavaa liiketoimintaamme! Jos olet kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä ja hyvästä tekemisen meiningistä, saatat olla etsimämme uusi tampuurilainen!

Pyydä lisätietoja ja lähetä hakemuksesi »

Pyydä lisätietoa ja hae meille töihin!

Rekrytointiasioissa sinua auttaa HR-päällikkömme Salla Arvonen.

Salla Arvonen

Rekrytointi

Salla Arvonen
HR-päällikkö
040 740 8372

%d bloggaajaa tykkää tästä: