Yritys

Me olemme Visma Tampuuri.

Visma Tampuuri

Visma Tampuuri Oy kehittää kattavinta kotimaista ohjelmistoa kiinteistöalan prosessien hoitamiseen sekä laadukkaaseen johtamiseen, nimittäin Tampuuri – kiinteistöliiketoiminnan ohjausjärjestelmää. 97 asiantuntijaa kehittää, myy ja kouluttaa Tampuuria päivittäin ja toimipaikkamme sijaitsevat Salossa, Helsingissä, Porissa ja Savonlinnassa. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli yli 10 miljoonaa euroa.

Tampuuria käytetään tällä hetkellä yli miljoonan asunnon ja 79 400 kiinteistön hallinnoimiseen. Kaksi miljoonaa suomalaista asuu, työskentelee tai harrastaa Tampuurilla hallinnoidussa kiinteistössä. Tampuuri on ylivoimainen kiinteistötietojärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Tampuurin vahvuuksia ovat selainpohjaisuus, vahvat integraatiot sekä monipuoliset asukkaan sekä osakkaan verkkopalvelut.

Pyydä tarjous

Tule asiakkaaksemme

Asiakkaitamme ovat isännöintitoimistot, julkishallinnon laitokset, kunnat, kiinteistöjen suuromistajat, huoltoyhtiöt, vuokrataloyhteisöt, erilaiset yritykset ja yhdistykset.

Meidän kanssamme saat käyttöösi kattavin kotimainen kiinteistöhallinnan ja toiminnanohjauksen ohjelmisto. Voit keskittyä täysillä omaan ydintekemiseesi ja me huolehdimme prosesseista helppokäyttöisessä järjestelmässä.

Jokaiselle asiakkaalle nimetään omat yhteyshenkilöt. Sopimusvastaava vastaa asiakassuhteesta ja siihen liittyvistä sopimusasioista. Asiakasvastaava huolehtii asiakkuuttanne koskevista päivittäisistä asioista. Toimintamme tavoitteena on tyytyväinen asiakas.

Tampuuri nykyaikaistaa kiinteistöjen parissa toiminnan, niin töissä kuin arjessa. Nykyaikaisuus näkyy aktiivisesti arvoissamme, jotka ovat:

  • Kokemus
  • Kattavuus
  • Luotettavuus
  • Turvallisuus
  • Jatkuva kehitys
  • Ihmisläheisyys

Pyydä tarjous

Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä, kuinka voit hyödyntää Tampuurin ominaisuuksia omassa liiketoiminnassasi.

* Pakollinen tieto

%d bloggaajaa tykkää tästä: