Toimitilat

Optimoi tilojesi haluttavuus, käyttöaste sekä tuotto.

Hoida kaikki toiminnot yhdellä ohjelmalla

Tampuurissa on kaikki toimitilojen vuokraamiseen, vuokrahallintaan, asiakkuuden hoitoon sekä kiinteistöhallintaan tarvittavat toiminnot. Ohjelman tehokkaat raportointitoiminnot toimivat johtamistyön tukena ja lukuisat rajapinnat eri palvelutarjoajien kuten Kelan, perintäyrityksien sekä kirjanpito-ohjelmien kanssa nopeuttavat toimintaa. Moderneilla verkkoasiointipalveluilla tarjoat asiakkaillesi entistäkin sujuvampaa asiakaspalvelua 24/7.

Tehosta tilojen vuokrausprosessia

Tampuurilla hoidat tilojen markkinoinnin ja hakuprosessin sekä vuokrasopimuksen laadinnan ja irtisanomisen, kaikki sujuvasti verkossa. Vuokrahallinta käynnistyy automaattisesti kun sopimus on valmis. Sopimuksen irtisanominen taas käynnistää muuttoprosessin tarkastuksineen.

Hallinnoi kiinteistön kunnossapitoa ja energiankulutusta reaaliaikaisesti

Käytössäsi on aina ajantasaiset palvelusopimukset, huolto- ja kunnossapitosuunnitelmat sekä energiakulutuksen ja vikailmoitusten seuranta. Voit kerätä tietoa, tehdä vertailua, reagoida muutoksiin ja näin varmistaa kiinteistön ja palvelun optimaalisen laatutason.

Vapauta aikaasi automatisoimalla taloushallinnon rutiinit

Taloushallinnon toiminnoilla hoidat budjetoinnin, kirjanpidon, ostolaskujen kierrätyksen, budjettivertailun sekä osto- ja myyntireskontran. Automatisoimalla rutiinit, vapautat aikaa muihin tehtäviin. Tampuuri integroituu myös kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin. Alla olevassa videossa voit kuulla lisää taloushallinnon mahdollisuuksista sekä integraatiosta Tampuuriin.

Tampuurin moderneilla verkkoasiointipalveluilla tarjoat asiakaspalvelua 24/7

Verkkoasiointipalveluilla asiakas voi itse hoitaa toimitilansa asioita hänelle parhaiten sopivaan aikaan. Vika-, muutto- ja irtisanomisilmoitukset onnistuvat kätevästi verkossa. Voit jakaa katseluoikeuden valitsemillesi henkilöille esimerkiksi kiinteistön huoltokalenteriin tai kulutustietoihin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: