Referenssit

Näin Tampuuri on auttanut alan toimijoita ympäri Suomea

Tampuuri kokemuksia

Tampuurin strategia on nykyaikaistaa kiinteistöjen parissa toiminnan, niin töissä kuin arjessa. Tutustu referensseihimme ja lue mitä asiakkaamme kertovat Visma Tampuurista palveluntarjoajana ja miten olemme auttaneet heitä.

Iiro Mähönen

Isännöintiverkko Oy

Isännöintiverkon Tampuuri -kehityshankkeessa kehityksen tärkeimpinä osa-alueina kehitetään toiminnanohjaustyökalua, tuntikirjaustoiminnallisuutta, kahdensuuntaista aitoa asiakkaan ja hallituksen sekä isännöintitoimiston välistä viestintää asiakkaan haluamaa viestintäkanavaa käyttämällä, älykästä dokumenttienhallintaa, ja lukuisia muita isännöintiliiketoiminnan kannalta olennaisia kokonaisuuksia.

Iiro Mähönen

Pirkan Opiskelija-asunnot Oy

Vuonna 2017 aloitettiin sähköisten palveluiden projekti, jonka tarkoituksena oli tarjota POASin asukkaille parempia sähköisiä palveluja sekä parantaa palveluita myös toimistoajan ulkopuolella.

Projektissa otettiin käyttöön Tampuurin markkinointihaku, hakemus, vikailmoituslomake, sisäänmuuttolomake ja asukassivut.

Iiro Mähönen

Turun Ylioppilaskyläsäätiö

Toimivat ja kattavat asukassivut on TYS:lle elintärkeä osa toimintaa.

Sivuston tarjoamat mahdollisuudet sähköisille palveluille on mahdollistanut sen, että henkilökunta pystyy keskittymään ammattitaitoa vaativiin työtehtäviin ja tarjoaa asukkaille ajasta ja paikasta riippumattoman palvelun.

Sähköiset palvelut ovat vähentäneet toimiston kävijämäärää ja myös vähentäneet tulevia yhteydenottoja.

Iiro Mähönen

Turvakohde-kokemus: Kojamo

Vuonna 2012 aloitimme yhteistyön Kojamon (ent. VVO-yhtymä Oyj) kanssa etsiäkseen uutta ratkaisua Kojamon 1000 kohteen saattamiseksi uudelle turvallisuustasolle Turvakohde-sovelluksella. Lähtötilanteessa oli 1000 eri aikakausina sekä eri tekniikoilla toteutettua pelastussuunnitelmaa, joilla ei ollut järjestelmällistä ylläpitoa.

Iiro Mähönen

Turvakohde-kokemus: Kauppakeskus Kaari

Olimme mukana Kauppakeskus Kaaren kiinteistöturvallisuuden kehittämisessä kohteen suunnittelusta lähtien vuodesta 2009 asti.

%d bloggaajaa tykkää tästä: