Ratkaisut

Kaikki prosessit yhdessä helppokäyttöisessä ERP-järjestelmässä.

Toimistolla

Tampuuri tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän sekä tehokkaat prosessit asukasvalintaan, vuokrahallintaan, asiakkuuden hoitoon, kiinteistöhallintaan ja talouden hoitamiseen. Kaikki nämä ovat yhdessä ja samassa järjestelmässä. Johtamisen ja operatiivisen toiminnan apuvälineenä on tehokas raportointi.

Varaa ilmainen esittely

Asukasvalinta

Asukasvalinta

Markkinointihaun kautta tehdyt hakemukset tallentuvat automaattisesti Tampuurin ja Tampuurissa hakemuksista voidaan tehdä nappia painamalla tarjoukset sekä sopimukset.

Vuokraus

Vuokraus

Sopimuksen sähköinen allekirjoittaminen aktivoi reskontran automaattisesti. Maksukehoitukset, erillislaskutus sekä korotustoiminnot mahdollistavat töiden tehostamisen ja tiedot ovat aina ajantasalla Tampuurin työkaluja käyttämällä.

Taloushallinto

Taloushallinto

Tampuuri Taloushallinto muuttaa taloushallinnolle tyypilliset tehtävät kuten kirjanpidon, laskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, tilausten lähetykset, veroilmoitusten teon ja tilipäätöksen laadinnan automatisoiduksi ja sähköiseksi.

ASO

ASO-asunnot

Tampuurista löytyy työkalut asumisoikeusjärjestysnumeroiden, tarjouskierrosten, muutostöiden sekä asumisoikeusmaksujen hallintaan.

Hallinnollinen isännöinti

Hallinnollinen isännöinti

Tampuuri avulla isännöitsijä hoitaa taloyhtiöiden hallintoa yhtiökokouksen sekä hallituksen ohjeistuksen ja määräysten mukaisesti. Osake-, lainarekisteri, vastikevalvonta ja muutostyöpyyntöjen käsittely hoituu Tampuurissa ilman erillisiä sovelluksia ja isännöitsijäntodistus voidaan tulostaa nappia painamalla.

Tekninen ylläpito

Tekninen ylläpito

Tampuuri on kiinteistön tekninen asiantuntija, jonka avulla voidaan tehdä kunnossapidon PTS suunnitelma, huoltokirjat, seurata kulutuksia sekä hoitaa vikailmoituksia.

Viestintä

Viestintä

Tampuurin monipuolisilla viestintätyökalujen avulla monikanavaviesti saavuttaa asukkaan niin perinteisesti paperilla kuin verkossa. Viestintä on osa verkkoasiointia ja Tampuurin viestintätyöluilla saavutat asiakkaan paikasta ja ajasta riippumatta.

Raportointi

Raportointi

Tampuuri sisältää operatiivisia raportteja niin vuokravalvontaan, asuttamiseen kuin tekniseen kiinteistön ylläpitoon liittyen. Näiden operatiivisten raporttien lisäksi Tampuuri DW:n (tietovarasto) sekä Power BI raporttityökalulla voidaan raportoida Tampuurin tietoja asiakkaan omien tarpeiden mukaan.

Kentällä

Tampuurin avulla huoltomiehet, isännöitsijät, asiakaspalvelu ja kiinteistöpäälliköt hoitaa prosesseja suoraan kentällä päätelaiteriippumattomasti. xTampuuri sovellus tukee ennen kaikkea kentällä tapahtuvaa tekemistä, jossa ajantasaisen tieto on aina käytettävissä sijainnista riippumatta.

Asuntotarkastukset

Asuntotarkastukset

xTampuurilla tarkastaja voi tehdä huoneistotarkastuksen mobiilisti ja huollolle tai erikoisliikkeelle menevät urakkatilaukset tehdään suoraan huoneistossa tarkastuksen yhteydessä.

Vikailmoitukset

Vikailmoitukset

Henkilöstön tuottavuus ja kustannussäästö: työjonot, työtilausten jako ja raportointi hoidetaan tehokkaasti mobiililaitteilla ilman ylimääräistä paperityötä.

Asukastiedot

Asukastiedot

Asukkaiden hakeminen esimerkiksi oven avauksien yhteydessä.

Verkossa

Tampuurin avulla tilojen markkinointi, vuokrasopimuksen tekeminen sekä vika-, muutto- ja irtisanomisilmoitukset hoituvat sujuvasti verkossa. Moderneilla verkkoasiointipalveluilla asiakas voi itse hoitaa kodin tai toimitilan asioita 24/7, silloin kun se hänelle parhaiten sopii.

Markkinointihaku

Markkinointihaku

Kohteiden markkinointihaun avulla tuleva asukas voi selata kohteita ja tehdä hakemuksia vapaisiin kohteisiin. Haku toimii kaikilla päätelaitteilla ja tietoja voi selata ajasta sekä paikasta riippumatta.

Hakemus

Hakemus

Kun asukas löytää kiinnostavan asunnon tai talon, voi asukas tehdä asuntohakemuksen saman tien verkossa mobiilisti.

Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus

Sähköinen allekirjoitus säästää jopa 90 % ajasta ja kuluista. Sähköinen allekirjoittaminen mahdollistaa vuokrasopimuksen allekirjoittamisen vuokranantajan sekä vuokralaisten osalta.

Verkkoasiointi

Verkkoasiointi

Moderneilla verkkoasiointipalveluilla asiakas voi itse hoitaa omaan kotiin liittyviä asioita 24/7, silloin kun se hänelle parhaiten sopii.

Vikailmoitus

Vikailmoitus

Vikailmoitusten status välittyy reaaliaikaisesti myös asiakkaillesi sekä huoltoyhtiölle.

Sähköinen irtisanominen

Sähköinen irtisanominen

Sähköiseen irtisanominen mahdollistaa toistaiseksi voimassaolevan vuokrasopimuksen irtisanomisilmoituksen tekemisen vuokralaisten osalta suoraan verkossa.

Integraatiot

Integraatioissa ohjelmat hyödyntävät toistensa reaaliaikaista tietoa. Päivittäinen työskentelysi tehostuu, kun tieto siirtyy ohjelmien välillä automaattisesti, eikä sitä tarvitse koostaa manuaalisesti useista eri lähteistä. APIt mahdollistavat eri ohjelmien integraatiot.

Tampuuri API

Tampuuri API

Tampuuri API on kehitetty Tampuurin ja kolmannen osapuolen sovelluksien väliseen keskusteluun; se on rajapinta Tampuurin sisältämien tietojen hyödyntämiseen.

Taloushallinto

Taloushallinnon järjestelmät

Tampuuri integroituu kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin, kuten Fivaldiin, Novaan, Visioon sekä Tikoniin.

Kela

Kela

Kelan ja Tampuurin automaattisessa integraatiossa Kela hakee Tampuurista tiedot automaattisesti tarpeen mukaan.

Asiakastieto

Asiakastieto

Tampuuri mahdollistaa luottotietojen tarkistamisen sekä asukastietojen hakemisen suoraan Asiakastiedon rajapintojen kautta.

Kaipaatko apua valintaan?

Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä, kuinka voit hyödyntää Tampuurin ominaisuuksia omassa liiketoiminnassasi.

* Pakollinen tieto

%d bloggaajaa tykkää tästä: