Kiinteistöt

Varmista tehokas toiminta ja tyytyväiset asiakkaat

Hoida kaikki toiminnot yhdellä ohjelmalla

Tampuurissa on kaikki vuokra-asuntojen asuttamiseen, vuokrahallintaan, asiakkuuden hoitoon sekä kiinteistöhallintaan tarvittavat toiminnot. Ohjelman verkkoasiointipalveluilla tarjoat asukkaille entistäkin sujuvampaa asiakaspalvelua 24/7. Tampuurin tehokkaat raportointitoiminnot toimivat johtamistyön tukena ja lukuisat rajapinnat eri palvelutarjoajien kuten Kelan, perintäyrityksien sekä kirjanpito-ohjelmien kanssa nopeuttavat toimintaa.

Tehosta tilojen vuokrausprosessia

Tampuurilla hoidat asuntojen markkinoinnin ja hakuprosessin sekä vuokrasopimuksen laadinnan ja irtisanomisen, kaikki sujuvasti verkossa. Vuokrahallinta käynnistyy automaattisesti kun sopimus on valmis. Sopimuksen irtisanominen taas käynnistää muuttoprosessin asuntotarkastuksineen.

Lue lisää verkkoasioinnin palveluista »

Hallinnoi kiinteistön kunnossapitoa ja energiankulutusta reaaliaikaisesti

Käytössäsi on aina ajantasaiset palvelusopimukset, huolto- ja kunnossapitosuunnitelmat sekä energiakulutuksen ja vikailmoitusten seuranta. Voit kerätä tietoa, tehdä vertailua, reagoida muutoksiin ja näin varmistaa kiinteistön ja palvelun optimaalisen laatutason.

Vapauta aikaasi automatisoimalla taloushallinnan rutiinit

Taloushallinnon toiminnoilla hoidat budjetoinnin, kirjanpidon, ostolaskujen kierrätyksen, budjettivertailun sekä osto- ja myyntireskontran. Automatisoimalla rutiinit, vapautat aikaa muihin tehtäviin. Tampuuri integroituu myös kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

Tampuurin moderneilla verkkoasiointipalveluilla tarjoat asiakaspalvelua 24/7

Verkkoasiointipalveluilla asukas voi itse hoitaa kotinsa asioita hänelle parhaiten sopivaan aikaan. Autopaikan ja saunavuoron varaukset sekä vika-, muutto- ja irtisanomisilmoitukset onnistuvat kätevästi taloyhtiön verkkosivujen kautta.

Lue lisää verkkoasioinnin hyödyistä »

Studio Tampuuri: Asukassivut

Studio Tampuurin vieraana Matinkylän Huolto Oy joka tarjoaa asiakkailleen asukassivut. Asukassivuilla tarjoat uuden palvelukanavan asiakkaillesi jonka hän voi käyttää 24/7. Sivut kytkeytyvät myös tiiviisti Tampuurin tietoihin, eikä niitä tarvitse erikseen ylläpitää. Asukas ja osakas voi tarkistaa verkkoasioinnin kautta myös omaan talouteen liittyviä tietoja, kuten vuokra- tai vastiketilanne sekä erillislaskut ja tehdä työtilaukset suoraan verkossa.

Pyydä esittely!

Teitä auttaa myyjämme Jannika Markkanen. Voit myös jättää yhteystietosi ja me otamme yhteyttä sinuun.

Jannika Markkanen

Vuokrataloyhtiöt, säätiöt ja yhdistykset

Jannika Markkanen
Myyntipäällikkö
041 507 2016

* Pakollinen tieto

%d bloggaajaa tykkää tästä: