Kehittäjälle

Tampuuri API on paras tapa luoda luotettavia sovelluksia, joita asiakkaat haluavat käyttää päivittäin.

Rakenna sovelluksia Tampuuri APIn avulla

Tampuuri APIn avulla voit integroida prosesseja, rakentaa sovelluksia tai hakea tietoa Tampuurista. Kuten Googlen, Facebookin, Twitterin tai Instagramin APIen avulla voidaan suorittaa eri toimintoja edellä mainittuihin palveluihin, voidaan Tampuuri APIn kanssa tehdä aivan samalla tavalla. Käytännössä tarvitset vain Tampuuri tunnukset ja API avaimen ja tämän jälkeen kaikki Tampuuri APIn kutsut ovat käytettävissä.

Tampuuri API

Tampuuri API

Tampuuri API on REST tyyppinen rajapinta Tampuurista tietojen hakemiseen/palauttaminen sekä Tampuurin tietojen päivittämiseen. Tampuuri API on kehitetty keskustelukanavaksi Tampuurin ja kolmannen osapuolen sovelluksien välille.

Tampuuri APIn avulla voidaan esimerkiksi hakea vikailmoituksien tietoja, tehdä uusia vikailmoituksia tai vaikkapa päivittää asukkaan tietoja kolmannen osapuolen sovelluksen kautta. Tampuuri APIin kehitetään jatkuvasti uusia kutsuja, jotta Tampuurin toimintoja voidaan käyttää sujuvasti paikasta, ajasta sekä järjestelmästä riippumatta.

Tampuuri API

Tekninen dokumentaatio

Teknisessä dokumentaatiossa on kuvattu kaikki Tampuuri APIn kutsut ja myös se mitä tietoja Tampuuri API palauttaa kutsuvalle järjestelmälle. Tampuuri API sisältää tänä päivänä yli neljäsataa erilaista kutsua Tampuurin toimintoihin liittyen ja käytännössä Tampuuri APIn avulla voidaan suorittaa aivan samoja toimintoja mitä Tampuurin käyttöliittymässä tehdään.

Tampuuri API

Kehittäjäyhteisö

Kaikki tarvittavat tiedot Tampuuri APIn käyttämiseen saa Tampuuri sovelluksen kautta (Ylläpito / API). Tampuurin kautta perustetaan itse sovellukset, jotka saavat käyttää Tampuuri APIa ja Tampuurin ylläpito työkalujen avulla voidaan valvoa Tampuuri APIn käyttöä.

Kaipaatko apua integraatioissa?

Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä, kuinka voit hyödyntää Tampuuri APIn ominaisuuksia omassa liiketoiminnassasi.

* Pakollinen tieto

%d bloggaajaa tykkää tästä: