Käyttäjäpäivät 2018

Tampuuri Käyttäjäpäivät 2018

Lämmin kiitos osallistuneille!

Tampuuri Käyttäjäpäivät vietettiin 8.-9.11.2018 Hilton Helsinki Kalastajatorpalla ja paikan päällä kuulimme uusista ratkaisuista sekä opimme runsaasti uusia tapoja hyödyntää Tampuurin tarjoamia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia.

Tampuuri Käyttäjäpäivät on hyvä kouluttautumis- ja verkottumistilaisuus Tampuuri- käyttäjille ympäri maan. Tapahtuman ohjelmassa käytiin läpi uusimmat Tampuurin ominaisuudet, vanhaa hyvää Tampuuri- tietoutta sekä muita alan ajankohtaisia teemoja.

Päivien esitysmateriaalit ovat nähtävissä täällä »

Tunnelmia päivistä

Tampuuri Käyttäjäpäivien kuvagalleriasta voit vielä käydä fiilistelemässä Käyttäjäpäivien tunnelmia!


Save the date: Tampuuri Käyttäjäpäivät 10.-11.10.2019

Ensi vuonna vietämme taas Tampuuri Käyttäjäpäiviä 10.-11.10.2019. Muistathan merkitä tämän tärkeän päivämäärän kalenteriisi.

Kenelle tarkoitettu?

Visma Tampuurin asiakkaille suunnatussa tapahtumassa kuulet Tampuuri- ohjelmiston tarjoamista hyödyistä ja mahdollisuuksista, löydät uusia tapoja kehittää työtäsi sekä jaat kokemuksia muiden Tampuuri- käyttäjien kanssa.

Tampuuri Käyttäjäpäivät tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia sekä tavata uusia ja vanhoja tuttavia alalta. Voitte myös esittää kinkkisiä kysymyksiä meidän asiantuntijoille sekä ensimmäisen päivän jälkeen pääsette iltajuhlaan rentoutumaan mukavassa seurassa.

Yrityksen hyöty?

Ideoita, työkaluja ja tietoutta Tampuurin käyttöön liittyen ja tämän lisäksi työntekijä pätevöityy Tampuuri- käyttäjänä.

Päivien aikana järjestämme myös Tampuuri Pääkäyttäjäkoulutuksen. Pääkäyttäjäkoulutus antaa valmiudet ylläpitää järjestelmän ohjaustietoja, käyttää järjestelmän ylläpito- ja käyttöominaisuuksia sekä neuvoa muita Tampuurin käytössä.

Hinta 2018

360e (alv 0%). Hinta sisältää ohjelman, materiaalit sekä tarjoilut.

Paikka

Paikkana on perinteinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki. www.kalastajatorppa.hilton.com.

Yöpyminen

Jokainen varaa ja maksaa ja hoitaa mahdollisen peruuntumisen yöpymisestä itse. Kalastajatorpalla on varattuna avoin kiintiö* käyttäjäpäiväosallistujille. Varausta tehdessä on mainittava varaustunnus G1TALB.

Hilton Guest Room hinnat:

  • 139e/yhden hengen huone/yö
  • 159e/kahden hengen huone/yö

Varaathan huoneesi ajoissa.

*Majoituksen avoin kiintiö – Hotelli tekee kiintiövarauksen tarjotulla hinnalla ja huoneet on varattavissa varaustilanteen mukaan. Kiintiöstä varatun yksittäisen huonevarauksen voi perua kuluitta edellisenä päivänä klo 23.59 mennessä.

Huonevarauksen voi tehdä täältä. Varaustunnus tulee mainita kohdassa group code. Varauksen voi myös tehdä suoraan hotelliin sähköpostitse helsinkikalastajatorppa@hilton.com tai puhelimitse +358 9 45 811. Varauksen takaamiseksi pyydämme jokaiselta majoittujalta luottokortin tiedot.

Peruutusehdot

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.10.2018. Mahdolliset peruutukset 07.10.2018 mennessä. Peruutuksen tai muutoksia osallistumiseen voi tehdä vahvistussähköpostissa olevan linkin kautta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista ajalla 8.-22.10.2018 veloitamme 50% ja ajalla 23.10. – 7.11.2018 koko hinnan. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

%d bloggaajaa tykkää tästä: