Isännöinti

Tehosta työskentelyäsi ja tarjoa modernia isännöintipalvelua.

 

Hoida kaikki toiminnot yhdellä ohjelmalla

Tampuurin avulla hoidat niin hallinnollisen ja teknisen isännöintiin, taloushallinnon kuin viestinnänkin. Ohjelmaa voit käyttää joustavasti siellä missä haluat, tietokoneella tai mobiilisti. Moderneilla verkkoasiointipalveluilla tarjoat asukkaille entistäkin sujuvampaa asiakaspalvelua 24/7. Raportointitoiminnot toimivat johtamistyön tukena ja lukuisat rajapinnat eri palvelutarjoajien kuten Kelan, perintäyrityksien sekä kirjanpito-ohjelmien kanssa nopeuttavat toimintaa.

Tutustu TampuuriONE pakettiratkaisuihimme »

Ketterällä tiedonhaulla tehostat työtäsi ja parannat asiakkaittesi palvelukokemusta

Tampuurin avulla saat helposti käyttöösi asukastiedot, osakerekisterit, vastikereskontran, perinnän, lainahallinnan, isännöitsijätodistuksen sekä kokousten hallinnan. Voit myös jakaa asiakkaillesi dokumentteja Tampuurin verkkoasiointipalvelun avulla.

iPad

Hallinnoi kiinteistön kunnossapitoa ja energiankulutusta reaaliaikaisesti

Käytössäsi on aina ajantasaiset palvelusopimukset, huolto- ja kunnossapitosuunnitelmat sekä energiakulutuksen ja vikailmoitusten seuranta. Voit kerätä tietoa, tehdä vertailua, reagoida muutoksiin ja näin varmistaa kiinteistön ja palvelun optimaalisen laatutason.

Vapauta aikaasi automatisoimalla taloushallinnan rutiinit

Taloushallinnon toiminnoilla teet budjetoinnin, kirjanpidon, ostolaskujen kierrätyksen, budjettivertailun sekä osto- ja myyntireskontran. Automatisoimalla rutiinit, vapautat aikaa muihin tehtäviin. Tampuuri integroituu myös kaikkiin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

Tampuurin moderneilla verkkoasiointipalveluilla tarjoat asiakaspalvelua 24/7

Verkkoasiointipalveluilla asiakas voi itse hoitaa kotinsa tai toimitilansa asioita hänelle parhaiten sopivaan aikaan. Vika-, muutto- ja irtisanomisilmoitukset sekä autopaikan tai saunavuoron varaukset onnistuvat kätevästi verkossa. Voit myös jakaa valitsemillesi henkilöille katseluoikeuden esimerkiksi huoltokalenteriin tai kulutustietoihin.

Lue lisää verkkoasiointipalveluista »

Pyydä esittely!

Isännöintiasiakkaitamme auttaa myyjämme Nico Lumiaho. Voit myös jättää yhteystietosi ja me otamme yhteyttä sinuun.

Nico Lumiaho

Isännöinti

Nico Lumiaho
Myyntipäällikkö
050 447 1420

* Pakollinen tieto

%d bloggaajaa tykkää tästä: