Digihuoneistotieto

Hallitse tietoa sujuvammin Digihuoneistotiedolla.

Digihuoneistotieto pian tulossa isännöitsijöille!

Digihuoneistotieto on ensimmäinen palvelu, jossa taloyhtiön sekä huoneistojen tietoja voidaan siirtää turvallisesti digitaalisena. Tämä on merkittävä askel lähemmäs huomista, jolloin kaikki asuntoon liittyvä tieto sijaitsee ja liikkuu verkossa. Suomen Asiakastieto ja Visma Tampuuri ovat yhdessä kehittäneet avuksesi nykyaikaisen palvelun ja ensimmäisenä tietojen digitaalinen siirto tulee mahdolliseksi Tampuuri-järjestelmää käyttävissä taloyhtiöissä.

Taloyhtiön ja huoneiston tiedot toimitetaan digitaalisesti pankeille.
Pankkien luottoprosesseissa tarvitsemat tiedot liikkuvat digitaalisesti eri järjestelmien välillä.

Taloyhtiölainoihin liittyvät hakuprosessit helpottuvat.
Taloyhtiölainaa haettaessa ovat pankin tarvitsemat tiedot lainatarjousta varten yhden klikkauksen päässä.

Tietosuojavastuu on varmasti kunnossa.
Tietojen turvallisen toimittamisen ja osapuolten tunnistamisen takaa Suomen Asiakastieto.

Paperityö vähenee.
jolloin aikaa vapautuu asiakaspalveluun ja oman toiminnan kehittämiseen.

Isännöitsijälle lisää tuloja.
Kun pankeille tarjotaan uusi helppo tapa tilata tarvitsemansa suppeat tiedot huoneistosta, kysytään niitä jatkossa huomattavasti nykyistä useammin lainojen muutostilanteissa ja myönnettäessä uutta lainaa olemassa olevaa vakuutta vastaan.

Digihuoneistotieto uudistaa taloyhtiön ja huoneiston tietojen toimittamisen eri osapuolille. Uusi palvelu mahdollistaa sen, että eri käyttötilanteisiin voidaan tilata juuri siihen tarvittavat tiedot. Samalla tiedon toimittaminen ja osapuolten tunnistaminen saadaan uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimalle tasolle

Suomen Asiakastiedon asiakas voi tarkastaa Asiakastiedon Kiinteistö- ja huoneistotietopalvelussa löytyykö kohteesta tietoja. Tietojen löytyessä voi hän tehdä niistä pyynnön. Pyyntö välittyy Tampuuriin, jolloin isännöitsijän rooli on varmistaa ja täydentää pyydetyt tiedot sekä lähettää ne Asiakastiedon kautta takaisin asiakkaalle. Asiakas saa sähköpostiinsa ilmoituksen, jonka kautta hän pääsee tarkastelemaan tietoja. Tiedot välittyvät myöhemmin myös suoraan pankin vakuustietojärjestelmään.

Palvelu on toteutetaan yhteistyössä Suomen Asiakastiedon ja Visma Tampuurin kanssa.

tampuuri_white
visma_white
asiakastieto_white

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin. Isännöintiasiakkaitamme auttaa myyjämme Nico Lumiaho. Voit myös jättää yhteystietosi ja me otamme yhteyttä sinuun.

Nico Lumiaho

Nico LumiahoMyyntipäällikkö, Kenttämyynti

050 447 1420

* Pakollinen tieto

%d bloggaajaa tykkää tästä: