Agenteq Solutions Oy luopuu osasta liiketoimintojansa

Agenteq Solutions Oy myy Kestävä Kehitys, Turva- ja Huolto-toiminnat liiketoimintakaupalla uudelle Vahanen Monitoring Services Oy yhtiölle.

”Kestävä Kehitys, Turva ja Huolto ovat kaikki parantaneet toimintaansa ja ovat hyvässä iskussa tulevaan. Henkilökunta on sitoutunutta ja asiakaspalvelu on keskiössä. Kehittyvä teknologia avaa lähivuosina uusia mahdollisuuksia asiakkaille lisäarvoa tuottavien palveluiden lanseerauksille. Liiketoiminnat ostaa vain näihin palveluihin keskittyvä erillinen osakeyhtiö, mikä mahdollistaa kehitystyötä entisestään nopeutettavan.” toteaa Liiketoimintajohtaja Juha Raitanen.

Kauppa pyritään saamaan voimaan toukokuun loppuun mennessä. Kestävän Kehityksen, Turvan ja Huollon liiketoiminnoissa työskentelee 36 henkilöä, jotka jatkavat uuden työnantajan palveluksessa ns. vanhoina työntekijöinä.

Lisätietoja Liiketoimintajohtaja Juha Raitanen, 040 824 4203

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.