Offline ominaisuudet asuntotarkastuksien tekemisessä

Tampuuri Tablet sovelluksesta tuttu Offline-tila on nyt tuotu myös xTampuuri sovellukseen. Ensimmäinä toteutuksena mahdollistettiin asuntotarkastuksien tekeminen ilman verkkoyhteyttä (offline-tilassa). Oman seinän tarkastuslistalta (asuntotarkastuslistalta) voi lisätä yhteensä viisi (5) asuntotarkastusta valitun laitteen Offline-muistiin.

xtampuuri_offline_lisc3a4c3a4tarkastusoffline
Kuva: Oman seinän tarkastuslistalta voidaan lisätä tarkastuksia Offline-tilaan

Offline-tilassa tarkastuslomakkeella voi muokata pintoja/varusteita sekä niiden kuntotietoja, lisätä kuvia tarkastuskorteille sekä tallentaan tarkastuksen lisätiedot.

xtampuuri_offline_tarkastuslomake
Kuva: Tarkastulomakkeen ulkoasu Offline-tilassa

Offline tarkastukset toimivat parhaiten silloin, kun käytetään esimerkiksi sellaista laitetta jossa ei ole sisällä omaa SIM-korttia (esim. IPad ilman SIM korttia). Tällöin toimistolla ladataan tarkastukset Offline-tilaan ja kentällä tarkastukset tehdään ilman verkkoyhteyttä. Offline-tilassa tallennetut tiedot viedään takaisin Tampuuriin ”Lähetä tiedot palvelimelle” nappia painamalla ja tällöin myös kaikki tallennetut kuvat.

Puhelinkäytössä offline-tila ei ole niin käytännöllinen, koska puhelimessa on melkein aina nettiyhteys käytettävissä. Tablet laitteissa nettiyhteys voi olla vain Wifi verkon kautta, jolloin tämä uusi mahdollisuus ladata koko tarkastus offline-tilaan auttaa niitä tarkastajia joilla on Tablet laite käytössä.

Kokeilkaa uutta mahdollisuutta ja antakaa palautetta meille miten ominaisuus toimii ja mitä parannettavaa tässä ominaisuudessa olisi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: