Kotitalosi varaukset verkossa

clean-wooden-workspace-desk-setup-picjumbo-com

Olen päässyt tutustumaan meidän uuteen Booking-varauspalveluun ja todennut, että saunavuorojen ja autopaikkojen varausten lisäksi järjestelmän avulla voi tehdä ja nähdä paljon muutakin.

Nostan tähän muutaman mielenkiintoisen asian järjestelmästä.

Bookingista on tehty helppokäyttöinen varausjärjestelmä, jonka avulla käyttäjä pystyy varaamaan saunavuoron tai autopaikan valitsemanaan ajankohtana. Varauksen jälkeen järjestelmä päivittyy realiaikaisena ja käyttäjä pystyy seuraamaan omaa varaushistoriaa.

booking_omat_varaukset

Maksulliset varaukset ovat ratkaistu varauskrediittien avulla. Käyttäjä voi ostaa verkkopankkitunnuksilla valitun määrän krediittejä. Kredittien avulla voi varata esimerkiksi yksittäisen pesukonevuoron. Käyttäjä pystyy seuraamaan krediitteihin liittyviä tapahtumia.

booking_maksullinen_varaus

Varausjärjestelmä on ladattavissa mobiiliin, mikä puolestaan mahdollistaa palvelun käytön riippumatta siitä mikä laite loppukäyttäjällä on. Itse pidin tätä ominaisuutta suurena plussana!

Booking -varausjärjestelmän tuotepäällikkö Tuomas Niinistö kertoo tarkemmin siitä, miten Booking kytkeytyy Tampuuriin.

”Bookingin integraatiota Tampuuriin parannetaan, jotta molempien järjestelmien ominaisuudet saadaan tehokkaaseen käyttöön. Tampuurin olemassa olevia ominaisuuksia kohteiden, asukkaiden ja vuokrasopimusten osalta hyödynnetään Bookingissa, jolloin Booking-järjestelmään saadaan kohde ja asukastiedot ajantasaisesti. Tämän avulla Bookingissa varausten tekeminen saadaan nopeasti käyttöön, koska kohteet ja niiden asukkaat saadaan perustettua ja päivitettyä automaattisesti”, Tuomas kertoo.

Booking-järjestelmään haetaan kohteet ja asukkaat Tampuurista vuorokausittaisella ajolla. Tässä jo tehdyt tulevat varaukset perutaan poistuvilta asukkailta ja uusille asukkaille tarjotaan varaustoiminnallisuus heti asumisen alussa.

Ohessa hieman tekninen kuva järjestelmien välisestä toiminnasta autopaikkojen osalta. Kohteet ja autopaikat hallitaan Tampuurissa kuten aikaisemminkin ja nämä päivitetään Bookingiin automaattisesti. Varaustoiminnot tehdään Bookingissa ja tiedot varauksista päivitetään Tampuuriin reaaliaikaisesti. Näin Tampuuri pysyy ajan tasalla myös Bookingissa tehtyjen varausten osalta. Myös maksutiedot saadaan päivitettyä Tampuurin vuokrasopimukselle.

booking_autopaikat-ja-varaukset

”Jako järjestelmien toiminnan osalta on selkeä: varaustoimenpiteet kuten uusi varaus, varauksen muutokset sekä peruutukset tehdään Bookingissa. Näistä tehdään päivitys Tampuuriin ja ajantasainen varaustilanne sekä vuokrasopimuksen muutokset saadaan Tampuuriin automaattisesti. Samoin Tampuurissa perustetut kohteet ja asukkaat saadaan Bookingiin”, Tuomas toteaa.

Bookingin ja Tampuurin integraatio on edistynyt hyvin ja odotamme innolla syksyä, että pääsemme esittelemään Bookingin uusia ominaisuuksia ja myös tämän integraation toimivuutta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: